2007/01/04

Rivstart på det nya året

Så där ja...nu har vi kommit några dagar in på 2007. Det blev en rivstart på det nya året.
Det var ett mkt trevligt nyårsfirande hemma hos Ulrika i Bofara. Vi lagade god mat, firade in 12-slaget utomhus med att kolla på andras fyrverkerier och vi spelade Minutmästarna där man ska modelera, rita, ge ledord och charader. Noterat under kvällen är att Kevin, Stina och Tobbes Golden, tyckte att Ullis halmbock var roligt att bita på.
Måndagen åter till Gävle för att på tisdagen börja jobba. Är nu åter på studentkåren och förmedlar bostader åt de nya studenterna och vanliga kårreceptionssysslor inför terminsstarten. På tisdagskvällen var det Samverkansmöte med majoriteten i Bollnäs.

Igår köpte jag och Pia vårt terminskort på Friskis. Vi behöver träna 10 gånger för att tjäna in det. Och vårt schema är tufft..så det ska vi klara.

På den politiska nyhetsfronten har det väl varit en rätt så lugn start på det nya året. Iof avrättades ju Saddam i slutet av 2006 vilket har skapat lite debatt. På SVT har de börjat följt upp de borgerliga partiledarna och vad de har hunnit åstakomma under sina 100 dagar i regeringsställning. Sen så har Laila F och Carin Jämtin gjort ngt fuffens under sin tid med SIDA och Afrika. Vidare så vill nog ingen vara partiledare för Socialdemokraterna. En efter en säger nej..men hur mkt är nej ett nej? Ja det återstår att se. Det största oppositionspartiet utan tydlig inriktning, utan en oppositionspolitik och utan en ledare. Spännande att de får så stor ökning i opinionen utan att göra ngt...

/Karin