2006/09/16

Nedräkningen har börjat

Nu är det 24 h kvar till vallokalerna stänger i detta val. Det kommer bli en rysare. Jag sitter redan nu på nålar och är lite nervös. Blir det fortsatt borgerligt i Bollnäs? Blir det maktsifte i Sverige?

Det är många som har jobbat i detta val och lagt ner mkt tid. Tid för att få maktskifte i Sverige. Tyvärr har det blivit grövre och hårdare in i slutet med grodor som hoppat ur munnen från båda sidor. Det är tråkigt. Men mest tråkigt är det när det kommer lögner. Det är fegt att försöka vinna ett val genom lögner precis som Socialdemokraterna gör. Via sin förlängda arm, fackförbundet LO, så sprids flygblad med osanningar. De skrämmer upp människor som har tänkt att lägga sin röst på alliansen. Men jag kan lova Er; lägg rösten på ett av partierna i alliansen. Som det är idag kan det inte se ut längre.

Det är Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet som ska ställas till svars för den situation vi har i Sverige idag. Men de skickliga. Socialdemokraterna lyckas alltid ändå på något vis hamna i oppisition; de är stolt men inte nöjda. Lika så skyller Ung Vänsters Ida Gabrielsson dagens situation på de tre år som de borgerliga styrde Sverige på 90-talet. Men vakna upp!!! De senaste tolv åren har Socialdemokraterna styrt med stöd av Miljö- och vänsterpartiet. Det är därför det ser ut som det gör idag. På grund av det borde, som Peter Wolodarski skriver i DN idag;

"Om socialdemokraterna tvingas lämna Rosenbad efter söndagens val, då har man sig själva att skylla. Partiet har haft tolv år på sig att stimulera entreprenörer och småföretag att växa och nyanställa. Men i stället har man beordrat Ams att snygga till statistiken och massproducera åtgärder."
Vi behöver ett systemskifte i Sverige där fokus är på att skapa fler jobb, som gör det möjligt för företag att anställa igen och där människor känner framtidstro. Genom detta då fler bidrar till vår världfärd kan vi få mer resurser till vård, skola och omsorg.

Imorgon åker jag till Stockholm för att på Centerpartiets riksvalvaka skåla för att alliansen intar Rosenbad. Skål!

/Karin

1 Comments:

Blogger Grynet said...

Ja du Karin, jag får pirr i magen. Träffade Anders och Roland igår, så idag ska vi ner till valvakan. Ha så skoj i Stockholm

10:17 fm  

Skicka en kommentar

<< Home