2006/05/20

The truth and noting but the truth

Ett rykte, en obekräftad sann eller osann berättelse (enl Nationalencyklopedin), har gjort att Lars Danielsson tar en time out. Det blev för jobbigt och fokus skulle inte bli på arbetet. Det kan jag hålla med om, inte lätt att sköta ett jobb när ngn annan alltid vill prata om ngt annat.

I dagens Aftonbladet har Lena Melin en intressant analys av hela händelsen,"Varför vill ni mörka?":

.....
"Regeringen döljer politisk dynamit eller pinsamheter. Hellre än att bevisa att han var på jobbet offras, eller offrar sig, Lars Danielsson. Vilka mörka hemligheter vill regeringen dölja?"
......
"Statsministerns närmaste man säger att han åkte till jobbet, två gånger till och med, under annandagen. Men ingen har träffat honom. När media, och privatpersoner, vill ta del av uppgifter som styrker Lars Danielssons version så hemligstämplar regeringen. Inte en gång. Utan åtminstone fem. Oavsett vilket offras, eller offrar sig, Lars Danielsson. Det är bättre att han tar ledigt än att regeringen ändrar sig och offentliggör inpasseringsloggarna till statsrådsberedningen."

Jag undrar bara om vi kommer att få veta sanningen någon gång. Lite har vi fått veta i alla fall; Lars Danielsson kommer ihåg att han var hemma. Det tog ett och ett halvt år och ett rykte för att få fram det. Det kanske tar lika lång tid, och fler rykten, innan vi får veta lite mer av vad som hände annandagen 2004.

/KA

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Förvånar mig nte om Göran persson är inblandad, i sex affären!

9:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home