2005/10/30

Händelserik helg!

Det har varit en otroligt trevlig helg!

I fredags anlände Therese från Sthlm för att spendera helgen i Gävle. På kvällen kom lite mer vänner för att fira min kommande födelsedag. Vi åt god mat, drack gott och kvällen avrundades på Grand.

I lördags inleddes ju Sossarnas kongress i Malmö. Innan fördrinken tog vid inför kårhuset Midgårds 10 års jubileum så hann vi konstera att Göran Persson mest hackade på alliansen istället för att föra fram sin egen åsikt.
Men som sagt, lördagen var 10 års jubileumet för kårhuset Midgård. Kårstyrelser för de senaste tio åren samlades tillsammans med personal från studentkåren, studiebokhandeln och högskolan. Det var otroligt trevligt att träffa nära och kära som man inte träffat på länge samt att få höra vad som hände när kåren och högskolan väl flyttade från Brunnsgatan till det nerlagda regementet, skandaler från tidigare år, hur allt va mkt bättre förr m.m. Jag, Magnus och Johan delade med oss inför alla om våra erfarenheter av vårt år i presidiet - dock så glömde vi lite i vårt improviserade tal t ex att vi åt lunch med prinsessan Madeleine. Efter dans till Geflabandet så avrunades, även denna kväll, på schlagergolvet på Grand.

Idag söndag har det varit en slöar dag hemma med förberedelse inför en PM-presentation imorgon måndag men Bollnäs GIF vann World Cup i Ljusdal, vilket lyste upp min dag!

/KA

2 Comments:

Blogger Karin Andersson said...

Jag tar med den till nästa helg :)

Hoppas resan söderöver gick bra!

10:57 em  
Blogger Johan Sjöberg said...

Hur kunde vi glömma Madde? Helt obegripligt. Nåväl trevligt hade vi i alla fall. Jag saknar studentlivet :(

4:49 em  

Skicka en kommentar

<< Home