2006/08/20

Vad är det som går bra?

Jag blir lite förundrad över Socialdemokraterna. De ljuger så bra för sig själva att det tror att det är sant. Citaten är "Jobben kommer" och "Det går bra för Sverige". Frågan är vilka jobb de räknar med ska komma och var det går bra för Sverige. Går det bra för Sverige när nära 1.5 miljoner inte har ett jobb att gå till på morgonen, när 198 000 ungdomar under 24 år är arbetslös, när var 5e person under 25 år räknas som fattig, när företag flyttar sina verksamheter utomlands - vad är det då som går så himla bra?

Till de som säger att "Vi vet vad vi har och inte vad vi får" så hänvisar jag också till ovanstående.

Centerpartiet och allians för Sverige vill ändra på detta. Accepterar Du det vi har idag? Om inte så väljer Du ngn annan valsedel än Socialdemokraterna, Miljöpartiet eller Vänsterpartiet den 17 september.

/KA

1 Comments:

Blogger Tobias Schelin said...

Är 1,5 miljoner en falsk siffra som har blivit helig inom alliansens partier? Enligt statistik från ILO, SCB och Arbetsmarknadsverket är den faktiska arbetslösheten 564.000kr (källhänvisningar finns i min blogg under "Vi behöver inte några konkreta åtgärder mot arbetslösheten").

9:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home